Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

LIMITED EDITION

Villa Panorama

Beskrivning

Hustyp: LIMITED EDITION. Ett plan + Terrass
Nettoarea m2: 121
Nödvändig byggrätt m2138 + 7 (skärmtak)

Nyhet! Ross Finans

Villa Panorama är en fantastisk enplansbyggnad. Som dess namn antyder är den skapad för att maximera nyttjandet av en utsikt.


Tack vare en aktiv formgivning av bostadsutrymmena och den välvda, glasade fasaden är upplevelsen av denna bostad mycket större än vad dess kvadratmetrar och därmed dess pris antyder.
> Forts...

FORTSATT Beskrivning

Här finner vi en vackert utformad entréhall med inbygg klädförvaring. Redan från entrén överväldigas dess besökare av siktlinjerna som leder blicken mot utsikten.

Det vackra och harmoniska vardagsrummet på 39 m2 har tom plats för familjens flygel om ni ser fram emot att spela samtidigt som utsikten avnjuts...

Köket är utformat för att erbjuda maximal arbetsyta och lust att samarbeta kring matlagningen. En köksö med bardisk erbjuder plats för både häll, ho och plats att baka. Matsalen ligger representativt mellan vardagsrummet och köket, utan att kylar och disk syns från varken matplatsen eller vardagsrummet.

En föräldraavdelning med egen klädkammare och badrum skapar lyxkänsla i vardagen. Två barnsovrum gör villa Panorama till ett perfekt boende för en barnfamilj.

Det finns givetvis även ett barnbadrum som fungerar som gästbadrum med elegant badkar samt en tvättstuga 
 

Terrassen utanför utsiktsfasaden är utformad för att maximalt nyttja solen och erbjuda avskildhet med full utsikt. Terrassen har ett nedsänkt mellanparti som är dels rumsbildande och dels gör att räcket ligger under vardagsrumsgolvet och därmed lämnar utsikten helt ostörd. Som kronan på verket visar det sig att föräldrasovrummet har en fönsterdörr direkt ut på detta däck.

Välkomna att bli lyckliga ägare till detta fantastiska boende. Det blir som vanligt bara 12 exemplar av denna modell med ett inbördes avstånd på minst 10 kilometer!

 

Live in a Work of Art ®