FÖRETAGET  |  ARBETA HOS ROSS

Arbeta hos Ross

Ross erbjuder exklusiv egen unik design med en oslagbar blandning av det ultraklassiska och det ultramoderna.
Kontoret ligger vid Drottningholms Slott i det anrika Hertigarnas Stall. Vi är en mycket stark och sammansvetsad grupp som uppskattar social kompetens och högt i tak.

Vi värdesätter kreativa och lojala medarbetare som fattar att ingenting är omöjligt – det tar ibland bara lite längre tid…

Ross erbjuder just nu plats för två nya medarbetare. Du är antingen arkitekt, byggnadsingenjör eller civilingenjör.

Ross arkitektur & design ab söker ny medarbetare med stark kompetens när det gäller att prestera och leverera förstklassiskt projekteringsmaterial och service till våra unika uppdragsgivare.

ROSS arkitektur & design ab är känd för sin prisbelönade arkitektur och sina innovativa lösningar, främst inom marknaden för privatvillor i det övre segmentet. Företaget startade 1996 och har sedan dess skapat över 300 unika livsmiljöer till familjer i hela Sverige. Våra tjänster är mycket eftertraktade och vi förstärker därför nu vårt team med en begåvad byggnads/civilingenjör eller arkitekt som är uppfinningsrik, driven och kommunikativ.

Vi söker dig som har erfarenhet av ArchiCAD då detta är Ross valda CAD program. Ditt fokus kommer att ligga på att skapa bygghandlingar och konstruktionslösningar, men god förståelse för processerna kring design, modellering och de olika stadierna från skisser till detaljprojektering kommer att stödja dig. Kunskap i konstruktion är meriterande. Vana med Photoshop, Pages/Word, Artlantis, Excel/Numbers är en fördel.

Du är utbildad byggnads/civilingenjör eller arkitekt, eller har annan motsvarande utbildning. Du kommer från en högskola, ett arkitektkontor eller teknisk konsultverksamhet. Du har god gestaltningsförmåga och har ett högt intresse för byggteknik. Du är kreativ med god samarbetsförmåga och gott omdöme. Du kan fatta och förklara komplicerade sammanhang och kan dela med dig av dina erfarenheter på ett konstruktivt sätt. Du deltar gärna och aktivt i samtal.

Anställningsform: Heltid. Tillsvidare. 
Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet meriterande men ej ett krav.
Språk: Flytande svenska i tal och skrift samt god kunskap i engelska ett krav. Övriga språk meriterande.
Arbetstid: Flextid förlagd 8.00-18.00, måndag-fredag.
Placering: Ross ateljé på Dragonvägen 1B, 178 93 Drottningholm.
Tillträde: Enl. överenskommelse.
Lön: Marknadsmässig lön. Ross erbjuder också våra anställda bidrag till hälsofrämjande aktiviteter, kapitalpensionsprogram och del ur vinst (kopplad till anställningstid och arbetstid). Ytterst attraktiv ateljé ramar in vardagen med guldkant!

Välkommen med din ansökan och CV till jan@ross.se!