LITOGRAFIHUS

ROSS LITOGRAFIHUS™ ÄR ETT UNIKUM PÅ MARKNADEN MED ENDAST 12 NUMERERADE VILLOR PER MODELL.

VILLA VIKEN

VILLA LAGUNA
 

VILLA LUGN

VILLA SKAGERN

VILLA FRIHET

VILLA ROXEN

VILLA HARMONI

VILLA VÄTTERN

VILLA PANORAMA

VILLA VICTORIA

VILLA SATURNUS
 

VILLA PALMA

VILLA SKÄRGÅRD

VILLA LUND

VILLA ÅLAND

VILLA SILJAN

VILLA OAS

VILLA SVANEN

VILLA KUBEN

VILLA ATRIUM /
VILLA ATRIUM plus

VILLA BLÅKLINT

VILLA CLASSIC

VILLA MÄLAREN

VILLA VINGA

VILLA BUSVIKEN

VILLA LINDÄNGEN

VILLA LILJA

VILLA HAGTORN

LITOGRAFIHUSEN produceras liksom konstverk i en ytterst begränsad utgåva. Vi erbjuder numrerade serier av endast 12 exemplar med ett inbördes avstånd mellan två ur samma serie med minst en mil. Allt för att säkra att ni som ägare skall få total exklusivitet i ert område.

Våra Litografihus är till för er som vill bygga en äkta Rossvilla utan väntetiden och kostnaden av att ta fram ett helt eget unikt exemplar. I samråd med tidigare beställare eller vid köp av flera litografihus accepteras ett inbördes lägre avstånd.
Villorna signeras och byggs med samma ledande och gedigna byggmetoder som Exclusive Design.

NYHET! Vi kan nu presentera ett nytt spännande samarbete för att underlätta för våra kunder att förverkliga sina husdrömmar. Konceptet går under benämningen Ross Finans. Avsikten är att kunna stödja våra kunder att finansiera hela eller delar av projekteringsfasen. 
Läs mer om erbjudandet
här!  

Pål Ross har personligen tagit hand om analys och designfasen av samtliga modeller. Flera av modellerna är även ytterst lämpliga som lyxiga Weekendhouses för er som trivs med att bo i stan, men skulle vilja ha ett eget högkvalitativt helgparadis att återhämta kraft ifrån.

När ni valt er modell och eventuella önskemål om anpassning förankrats med er tar någon av ateljéns skickliga arkitekter  vid med skapandet av anpassade bygglovshandlingar. Till varje modell vi levererar ingår marknadens noggrannaste arbetshandlingar och byggbeskrivningar för att säkra slutresultatet.
 
Utöver direktkontakten med Pål Ross ingår alltid en dedikerad ingenjör eller arkitekt som följer projektets samtliga faser fram till färdig byggnad. Som kund hos Ross får ni kvalificerad och engagerad stöd med val av material och utrustning till ert kommande hem. Vi bistår med upphandling av projektet, där någon av våra samarbetsbyggfirmor kan bygga på styrd totalentreprenad, eller så anlitar ni annan valfri byggfirma. Detta ger er full frihet och möjlighet att styra vem som skall bygga ert nya hem och till vilket pris. LITOGRAFIHUSEN signeras och byggs med den säkra och höga materialstandard och de ledande byggmetoder som kännetecknar samtliga våra projekt.

Vill ni testa och se om er tomt funkar med någon av våra erbjudna modeller kan ni ladda ner plansiluetter och placera på er tomtkarta. Klicka på önskad skala: 1:400 och 1:500.

Vi erbjuder fri konsultation gällande era byggnadsbehov och önskemål i vår ateljé i Hertigarnas stall vid Drottningholms Slott, Stockholm. Inspireras gärna bland våra 27 olika modeller innan ni kommer till oss!

Varmt välkomna in i Ross exklusiva värld!

Bygg en UNIK arkitektritad villa