LITOGRAFIHUS

Villa Viken

Beskrivning

Hustyp: LITOGRAFIHUS™. Suterräng + takterrass

Nettoarea m2: 235
Nödvändig byggrätt m2: 175 + 5 (skärmtak + balkong)

Nyhet! Ross Finans
 

Fyra sovrum, varav ett är en masteravdelning med direkt koppling till badrum och stor klädkammare. Den fantastiska utsikten, hembiorum, bastu, pool och flera insynskyddade terrasser skänker guldkant till vardagen. Groventré med extra wc i anslutning till utrymme för fritidsutrustning, gör vardagen enklare.
 

Villa Viken har en ultramodern design i Ross anda, en väldisponerad och vitputsad dröm om 235 kvm med optimal funktion, öppen planlösning och ett ljusflöde som strömmar in genom höga fönster.
> Forts...

FORTSATT Beskrivning

Till huset har genomgående klassiska och gedigna materialval gjorts, med betoning på det tidlösa, blonda och svenska. Väggar putsas i en ljus färgskala, material som ekgolv och natursten bildar fond för en modern inredning.

Villa Viken har två våningar och ligger i suterräng, med pooldäck och altan. Exteriören präglas av den vackert formade, glasade fasaden, som öppnar byggnaden mot ljuset och ger en fantastisk rymd invändigt. Villan kan placeras så att det är möjligt att ha soliga uteplatser utan att ha direkt solinstrålning genom den glasade fasaden!
 

På övre plan finner vi den generösa sällskapsdelen, med vardagsrum, matsal och kök. Sällskapsrummen flyter samman utmed det svängda fönsterparti mot altanen, som ger uteplatsen både insyns- och vindskydd. Intill köket finns en frukostplats i en paviljonglik utbyggnad mot söder, med fönster och fönsterdörrar åt tre håll. Ovanpå denna ligger en takterrass, med trappa från altanen!


På det övre planet finns även garderob och gäst wc i anslutning till entrén, samt en gästrum/arbetsrum.

En svängd trappa i vardagsrummets bakre del, som även ger sitt avtryck i fasaden, leder ned till undervåningens vackra hall. Här finner vi familjebadrummet med spa-del och bastu. Från denna del finns direkt access till en uteterrassen som kan förses med pool. Här finner vi tre av sovrummen fördelade runt ett cirkulärt lek-, och hembiorum, också det med glasfasad mot utsikten, och fönsterdörrar mot pooldäcket.
 

Interiörerna präglas av en stilren enkelhet i form och färg, i kombination med ett omsorgsfullt materialval, och innovativa tekniska lösningar inom både VVS, el och ljud. Konstruktionen är Ross gedigen, med väggar och bjälklag i platsgjuten betong. Samtliga bjälklag är gjutna med ingjuten vattenburen värme för hösta komfort och estetik (inga radiatorer på andra våningen)

 

Live in a Work of Art ®