METAMORPHOSIS

METAMORPHOSIS. Från larv till fjärill!

VILLA NORRKROKEN

VILLA MOJGAN

VILLA LYCKA

VILLA MARIA

Utöver nybyggnation erbjuder Ross sig även att förädla befintliga miljöer till nya unika livsrum i klassisk rossanda.

Precis som i vår Exclusive Design-serie tar Pål Ross personligen hand om analys och analysfasen för att skapa ert drömboende, oavsett projektets storlek. Kanske behöver favoritbilen ett tak, familjen mer plats, barnen en pool eller bara en förädling av byggnadens fasad och funktion.

Givetvis används samma höga materialstandard och byggmetoder som i vår övriga produktion. Stor vikt läggs på att respektera och tillvarata de värden som redan finns i byggnaden utan att begränsas av dess tillkortakommanden.

Är ni i behov av större livsrum i er nuvarande miljö och önskar vårt unika engagemang kan vi garantera samma höga resultat som det vi prisas för när det gäller våra unika exklusiva nybyggnader!

Vi erbjuder er fri konsultation om era byggnadsbehov och önskemål i vår ateljé i Hertigarnas stall vid Drottningholms Slott, Stockholm!

 Välkomna att finna inspiration här innan ni kommer till oss!

Läs intressant artikel här!


Nyhet!
Vi kan nu presentera ett nytt spännande samarbete för att underlätta för våra kunder att förverkliga sina husdrömmar. Konceptet går under benämningen Ross Finans. Avsikten är att kunna stödja våra kunder att finansiera hela eller delar av projekteringsfasen. 
Läs mer om erbjudandet här!

Varmt välkomna in i Ross exklusiva värld!