Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

COMMERCIAL DESIGN

commercial Design. Ross unika design i större sammanhang

SJÖRÄDDNINGS-STATION


RESORT TURKIET


WENNER-GREN CENTRETHERTIGARNAS STALLBOWLINGHALL

LÄGENHETSKOMPLEX

VILLAOMRÅDE

Under Commercial Design presenteras större projekt som genomsyras av Ross egna unika design.

Vi har under åren levererat kommersiella projekt åt kunder som ursprungligen fascinerats av våra mera välkända exklusiva privata miljöer. När de väl fullt ut förstått värdet av de miljöer vi skapar har de önskat samma upplevelse och kvalitet i sina kommersiella projekt. Ross har bl.a. designat sportanläggning i Stockholm, köpgalleria i Malmö, kontorsmiljöer i Stockholm, högskola i Luleå, museum i Bohuslän, semesteranläggning i Turkiet, restaurang i Stockholm, bank i Stockholm, sjöräddningsstation i Ekerö, mm. Ross besitter en unik kunskap och insikt i morgondagens äldreboende och dess behov. Inom detta fält medverkar Ross för att erbjuda ett relevant alternativ för alla våra äldre.  Att bygga äldreboenden att längta till!  

Ross exklusiva, prisvinnande arkitektur kommer även att erbjudas hotellkunder. Att skapa hotell med den fantastiska livslusten som karakteriserar Ross exklusiva arkitektur är en del av företagets framtid. Både i Sverige och utomlands.

Har du/ni ett utvecklingsbart projekt och önskar vårt unika engagemang kan vi garantera samma höga resultat som det vi prisas för när det gäller unika exklusiva bostadsmiljöer!

Vi erbjuder er fri konsultation om dina byggnadsbehov och önskemål i vår ateljé på Drottningholm, Stockholm!

Välkommen att finna inspiration här innan du kommer till oss!

Välkommen!

Bygg hotell & äldreboende i exklusiv design