Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26
METAMORPHOS

Villa Mojgan –
Till- och Ombyggnation samt invändig renovering i Sollentuna

Beskrivning:
Prefabvilla från 90-talet med en ordinär planlösning och  svag karaktär önskades förnyad till ett hem att vara stolt över.

En ökad yta på ca 50 kvadratmeter utöver husets utgångspunkt beställdes också tillsammans med ett Attefallshus på 25 kvm.
> Forts...

Beskrivning

En grundlig genomgång av  familjens övriga önskemål och funktioner för deras nya tillvaro i huset analyseras noggrant genom intervjuer och besök på plats innan skiss påbörjas.

Det nya huset förädlades med nya och fler fönster med klassisk spröjs från RM snickerier. Fasaden förnyades och fick en kritvit putsad slutfinisch. Entrésituationen förtydligades och förstärktes med en större och mer välkomnande lösning.

Hela entréplanet reviderades och fick ett mer harmonisk och funktionelt flöde där köket förstorades till en mer central punkt i huset. Tillsammans med den nya matplatsen och det stora nya 50 kvm stora vardagsrummet har huset fått en helt ny dignitet.

Utemiljön togs givetvis också med i ananlysen vilket resulterade i förslag på poolområde med tillhörande terrassdäck och Attefallshus.

Beställaren berättar

Så här skriver beställarna och ägarna till Villa Mojgan om sitt projekt:

Av en ren slump kom vi in på Ross Arkitekturs hemsida. Där och då påbörjades ett av mina mest lyckade projekt.

De visioner och önskemål vi diskuterade under våra möten lyckades Pål Ross förverkliga till fullo, och allt som utlovats har fullföljts under hela projektets gång.

Med talang och passion har Pål Ross hjälpt oss att förvandla vår mediokra tvåplansvilla till ett elegant och exklusivt hem.

Vi är så tacksamma att våra vägar korsades.
Resultatet blev över förväntan!

Stort tack till Pål och hans professionella medarbetare!

Vill du också förnya ditt nuvarande boende?