Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26
EXCLUSIVE DESIGN

Villa M

BESKRIVNING

Byggnadsår: Under konstruktion
Hustyp: Exclusive Design. Två plan + full källarvåning
Yta m2: 870
Kund: Familj
Ort: Örnsköldsvik

Villa M är skapad för att förvalta den magnifika utsikten över det öppna landskapet och den närliggande golfbanan.

Tomten är mycket brant, varvid byggnaden är utformad så att den följer terrängen. Entrén är tydlig och inbjudande. En spännande hall leder dess ägare och besökare mot den skulpturala trappan. Trappan kröns längst upp av en glaslanternin som formligen kommer att överskölja trappan med ljus. Utöver trappan är våningsplanen länkade av en hiss.


> Forts...

Renderingar: Sofia Lindhagen

FORTSATT BESKRIVNING

Ett vardagsrum med dubbel takhöjd ligger centralt, mellan vinterträdgården och kök/matsal. En magnifik, centralt placerad eldstad tillför livskvalitet och stämning. Ett vackert arbetsrum ligger i fil med vardagsrummet. Utmärkande i projektet är det stora privata däcket ovanför bland annat trippelgaraget.

En pool och matplats med utekök under tak inbjuder till många och trevliga utomhustimmar.

Övervåningen domineras av en masterbedrumsavdelning, var ägarna har tillgång till eget badrum och klädkammare. Därutöver ett antal barn/gästsovrum.

Denna högkvalitativa villa gjuts på plats, både ytterväggar och samtliga mellanbjälklag, enligt det Ross beprövade byggsättet. Naturmaterial så som natursten stärker samhörigheten med platsen. Utan tvekan ett hem att finna daglig glädje med.

Live in a Work of Art ®

G