top of page
© Pål Ross Villa Sunrise.jpeg

HOUSE OF THE LINDHOLMS

Designlinje: Exclusive design, Contemporary Collection

Byggnadsår: 2023
Yta: 600+ m²
Ort: Gävle

 

INSTA
© Pål Ross Villa Sunrise.jpg

Foto: Ossian Tove

© Design Ross.se

© Pål Ross Villa Sunrise

En vackert belägen sjötomt med en unik utsikt skapar inramningen till detta fantastiska sammanhang där Ross tillsammans med beställaren skapar ett paradis på högsta nivå.

 

Med noggrann analys av önskemål och funktioner, tillsammans med överväganden av kommunens krav på utformning och gällande planbestämmelser, sattes en design som fick följande betyg vid presentationen:

"Magiskt, fantastiskt, underbart, Love it!"

10,5 poäng på en 10-gradig skala.

Harmoni, välmående, familj och umgänge  stod i starkt fokus för denna beställares utgångspunkt med sin nya livsmiljö.

© Pål Ross Villa Sunrise

© Design Ross.se

Följ på Instagram

En tydlig välkomnande entré i ett format som inte får någon att tveka att de kommit rätt skapar ett generöst och lyxig första intryck. varje gång du möter huset. När du sedan går in genom de dubbla ytterdörrarna möts du direkt av den slående utsikten genom det enorma glaspartiet som sträcker sig från vardagsrumsgolvet 6 meter upp till taket.. Trappan som går diagonalt igenom rummet fångar din blick och du får direkt lust att se vart den leder.. Du ser också att det finns en glasad hiss som erbjuder alternativ för den som inte kan eller vill gå i trappan. 

Huset andas lugn och kvalité.


Välbefinnande, hälsa och musik var viktiga teman. Att kunna skapa och spela utan störande moment, att ha ett eget gym där du ostört kan köra igenom ett pass, att hänga med familjen eller vännerna i en relaxavdelning. Viktiga ingredienser som alla förvaltats på absolut bästa sätt i husets flöden. 
 
På entréplan har de primära sociala ytorna som bl.a kök, matsal, vardagsrum och relax placerats. Allt för att främja vardagligt umgänge på ett enkelt och aktivt sätt. Direkt utgång via flera stora glasade skjutpartier säkrar snabbt nyttjande av soliga dagar, en kort fika eller långa sommardagar vid poolen, oavsett var du befinner dig på denna våning. Dubbel takhöjd i vardagsrummet med stora panoramafönster ger dig massor av ljus även på en mulen dag. Boostar din hälsa både vad gäller kropp och själ.

Live in a Work of Art ®

bottom of page