• Ross Arkitektur & Design

Vårt livs klokaste och bästa beslut

Vi vände oss till Pål Ross när vi skulle bygga ut vårt souterränghus på Ekerö med ett uterum och ett sovrum. Någon given och enkel lösning fanns inte för detta hus med 16 hörn, ska man bygga ut måste det blir bra, då behövs hjälp av en riktigt bra Arkitekt. Så gick vårt resonemang. Vi fick tips om Pål och slog en signal. Det mottagande och engagemang som mötte oss var en upplevelse. Efter två mycket givande möten och intervjuer gick vi i spänd förväntan.


Pål presenterade en lösning med ett vackert utbyggt kök, matsal med stora fönster, högt i tak. Under fick vi ett fantastiskt sovrum. En underbar altan med pool och pooldäck blev pricken över i´t. På köpet fick vi till ett efterlängtat ungdomsrum, ett bättre kontor och en uteplats som nu nyttjas alla soliga dagar. 


Pål Ross gav oss många kloka råd om materialval och vi har själva lagt till ett komplett nytt kök. I slutet av bygget var det mycket frestande att börja pruta på materialvalet för att spara pengar. Men Påls ord om att vi ska tänka långsiktigt var då till hjälp. Att pruta på ytskikt eller välja något som inte passar när man investerat så mycket i själva byggnationen och arkitekturen kan bli en ren kapitalförstöring. När vi tvekade om viktiga val fanns Pål där som en klok rådgivare.


I efterhand har det allt mer gått upp för oss att vår kontakt med Pål Ross var ett av vårt livs klokaste och bästa beslut. Vi har ett helt nytt hus som hela familjen bara njuter av. Påls löfte om att när han var klar så skulle vi älska att vara hemma visade sig stämma! Tack Pål!