top of page
  • Skribentens bildRoss Arkitektur & Design

Vi är djupt tacksamma

 

"Vår resa med Ross arkitektur och design började när vi gick förbi ett av husen designat av Pål Ross i vårt tidigare grannskap. Att se en av hans bostäder är en minnesvärd upplevelse faktiskt. För oss var det verkligen "kärlek vid första ögonkastet".

Pål Ross skapar hus som är enastående ner till minsta detalj. Varje hem är en minutiös konstverk, färdig konstruerad för att möta de exakta behoven hos varje kund. Varje vinkel är både känslig och kraftig. Varje passage sveper dig av dina fötter med fantastisk skönhet och överraskande lekfullhet. Varje rum tar dig till en speciell plats där funktion och design möts i enkla men ofta dramatisk harmoni. Varje fönsterram fångar och drar nytta av naturen precis som en begåvad fotograf perfekt ramar sitt ämne - fånga de mest gripande uppfattning.

Vi har inte bara haft förmånen att besöka många av Ross hem och familjer som byggde dem, men vi har nyligen avslutat byggandet av vårt eget drömhus på Gällstaö, Ekerö. Ross arkitektur och design motsvarade våra förväntningar och långt överträffade dem.

Ross kunder har en viktig egenskap gemensamt - extremt höga krav när det gäller design, estetiska värde och kvalitet. Om man letar efter ett förhållningssätt till arkitektur definieras av en perfekt kombination av delikatess och djärvhet, klassiska och moderna, funktionella och vackra - då är Ross företaget för dig.

När vi reflekterar över vår professionella relation med Ross, tycker vi om ord som metodiskt teamarbete, öppen och till och med vågad kreativitet, lyhördhet för våra specifika behov och önskemål, och en nivå av intimitet, studier och omtanke att endast de finaste arkitekter kan erbjuda. Det är denna typ av strategi som möjliggjort för oss - tillsammans med Ross - att se möjligheter där den överväldigande majoriteten av arkitekter och deras kunder ser begränsningar.

Denna "Ross" stil och sätt att ge ett resultat - de hisnande vackra hem - som inte bara lyfter vår livskvalitet på en daglig basis, men har också visat sig vara en av de smartaste finansiella investeringar i våra liv. Värdet av ett Ross hem är i en kategori i sig.

Vi anser oss lyckligt lottade att ha ett hem, Villa Luna, ritad av Pål Ross och är djupt tacksamma att vi hittade en sådan talangfull grupp på byrån."

Familjen Odelberg (Johan och Emily samt Lukas, Luna och Konrad)Comments


bottom of page