Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

NYHETER

Villa White
Villa White
Villa Panorama
Villa Panorama

Ross arkitektur & design utökar nu vår unika design med ytterligare två nya modeller, Villa White och Villa Panorama. Villa White är ett samarbete mellan stjärnarkitekt Pål Ross och nya designspecialisten/arkitekten Ossian Tove. 

Först ute är magnifika Villa White som med sin djärva och storslagna design har fått många av våra medarbetare och testpersoner att snabbt jubla "Jag vill ha en!". Den omedelbara känslan är en viktig ingrediens i vår nya linje som alltid skall finnas i ett äkta Rosshus.

Villa Panorama är en vidareutveckling av en tidigare Rossmodell som nu fått en mindre dos av Ossians renderingsgener efter instruktioner och förädling av Pål. Ett stor litet hus som även det ger rätt känsla vid första anblicken.

Båda modellerna är under fortsatt bearbetning, men vill du säkra dig det första exemplaret är vi redo att sätta din personliga prägel på just ditt exemplar redan nu. Skriv in i intresseanmälan vilken modell du är intresserad av.

Peder Fredricson-Zaloubet-prisutdelning1 171203 RT Peder Fredricson-Zaloubet-Roos-hinder1 171203 RT Peder Fredricson-Zaolubet-prisutdelning2 171203 RT Pål Ross-Peder Fredricson-Zaloubet1 171203 RT Pål Ross1 171203 RT

Över 80.000 personer besökte årets event och Ross var som tidigare officiell sponsor för denna prestigefyllda tävling och uppvisning av det bästa inom hästvärlden. Vårt pris i "Last man standing" är mycket uppskattat och vi ser fram till att allt fler hästägare inser värdet av unik och ledande arkitektur även till sina stallbyggnader och gårdar.

TILLSAMMANS MED ECSTER* ERBJUDER VI EN FÖRMÅNLIG FINANSIERING TILL PROJEKTERING AV DITT DRÖMBOENDE.
*Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken

Ross har identifierat att flera av våra blivande beställare skulle värdesätta möjligheten att kunna finansiera skapandet av de handlingar som skall ligga till grund för deras nya drömhus.

Banken vill se tänkt slutresultat innan de beviljar ett byggkreditiv. Detta skapar ett moment 22 som gör att eget kapital behöver frigöras. Ross erbjuder nu ett ytterst fördelaktigt alternativ som löser detta......


Läs mer här!

Unikt erbjudande och möjlighet att göra en mycket bra affär!
1.a priset för Last Man Standing erbjuds till försäljning!
Se hela erbjudandet.

Efterfrågad och efterlängtad är den nu klar, den första boken om Ross!

En serie av 5 olika utgåvor är planerad och den första ligger nu redo för transport från tryckeriet. Med en första begränsad upplaga och exklusivt signerad av Pål Ross kommer den bli ett hett samtalsämne på ditt coffetable och ett fint samlarobjekt i din bokhylla. Leverans kan erbjudas veckan efter midsommar men du kan säkra ditt unika exemplar redan nu med en förbeställning.

Arkiv

Senaste nyheter