VILLA EXIT

Byggnadsår: 2001
Hustyp: Exclusive Design. Två plan
Yta m2: 219
Kund: Familj
Ort: Ekerö

Platsen för byggnaden och dess omgivningar besöktes och uppmätningar av terrängen gjordes för att kunna skapa ett hus för just denna plats. Byggnaden har en fantastisk utsikt från sitt höga läge vid vattnet. Husets form samspelar med omgivningen och skapar spännande interiörer och stark kontakt med tomten och insynsskyddade utomhusplatser i lä.

Vardagsrummet med sin dubbla takhöjd och stora fönster mot sydväst bidrar med sin upplevelse av frihet till ett lustfyllt vardagsliv med stark gemenskap, kombinerat med helt privata avdelningar. Detaljer som tvättnedkast för smutskläder saknas givetvis inte.

 

Inspelning av finanstrillern EXIT skedde i Villa Exit på Ekerö! Under 2 veckor på senhösten 2005 flyttade filmbolaget Röde Orm Film AB in i Villa Exit med filmutrustning och ett team med ett tjugotal medarbetare varav några av Skandinaviens topp- skådespelare, bl.a Mads Mikkelsen, som gör huvudrollen "Thomas" i filmen.


EXIT är en nervkittlande thriller med dramatiska inslag och oanade vändningar. Historien tar oss med på en resa i högt tempo där varje sekund är livsavgörande för huvudkaraktären Thomas Skepphult. En man som har allt men är på väg att förlora...ALLT.

 

SKÅDESPELARE

Mads Mikkelsen, Alexander Skarsgård, Börje Ahlstedt, Samuel Fröler, Ia Langhammer, Kirsti Torhaug, Kristina Törnqvist, Johan Rabaeus, Henrik Norlén, Stig Engström, Hassan Brijany, Göran Forsmark, Ulf Friberg, Henrik Noel Olesen, m fl.

 

"Efter ett par månaders sökande i Stockholmsområdet, efter en villa som dels är tillgänglig, rymlig och passar huvudkaraktären i filmen; en man med stil, valde vi att förlägga handlingen i Villa Kaibel".

 

Premiären för EXIT skedde hösten 2006.

Thomas Allercrantz, producent
www.rodeormfilm.se

 

Live in a Work of Art ®