VILLA SPONTAN

Byggnadsår: Ej påbörjat ännu.

Hustyp: Exclusive Design. Två plan.

Yta m2: 300

Kund: Familj

Ort: Täby

 

Villa Spontan anger med sitt namn tydligt och klart vår beställares avsikt med sitt nya unika hus från Ross. Spontanitet och och lätt till sociala aktiviteter. I denna familj var det matlagning som var en av de stora passionerna.

 

Efter noggrann analys av familjens önskemål och platsens möjligheter skapades ett sammanhang där husets centrala mittpunkt blev ett runt kök med dubbel takhöjd och härlig utsikt till uteplats och pool genom stora panoramafönster. Ett extra grovkök adderades också så inget saknas när de kreativa krafterna släpps loss.

 

En generös entré välkomnar sina besökare med en väld famn. Till höger möts du av ett stort vardagsrum med öppenspis för sköna kvällar, och till vänster har du matsalen som kan erbjuda upp till 20 gäster sittplats vid de stora festerna.

 

En vacker trappa, platsgjuten och tyst, leder dig upp till det övre, mer privata planet. Här dominerar föräldrarnas sovrumssvit med sitt privata badrum och klädkammare. Ytterligare tre sovrum för barnen, en stor takterrass och ett galleri med dubbel takhöjd ner till köket gör denna våning extraordinär. 

 

Med direkt access från flera av husets rum återfinns en stor terrass, delvis täckt, med tillhörande pool och ett kopplat orangeri som inbjuder till utomhusvistelse oavsett väder.

 

Villa Spontan byggs med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar och bjälklag, gjutna trappor, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, dolda installationer, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier och en hög finish borgar för ett av områdets absolut exklusivaste livsmiljöer.

 

Detta är ett hem för spontanitet och livslust!Live in a Work of Art ®