Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

NYHETER

Nu premiär i Sverige!

Grand design startade sin första säsong år 2000 i England. Nu är man inne på sin 19 säsong och programmet är nu ett globalt fenomen i över 100 länder.

Sverige är nu näst på tur och det är tv4 som kommer sända det på bästa sändningstid. Under 2018 fick Ross förfrågan om deltagande då vi står för något av det mest unika i Sverige. Ett projekt presenterades och redaktionen vart helnöjda. Kontrakt har nu signerats med beställaren om deltagande och avsikten är att Rosshuset kommer vara premiärhuset för serien.

Intervjuer med beställaren och Pål Ross har redan påbörjats och inspelningarna planeras att gå igång när byggstart sker.

För att möta den ökade efterfrågan på unik skandinavisk design i bl.a Spanien har Ross valt att erbjuda möjligheten att anlita oss för uppdrag i landet. För att säkra slutresultatet har ett samarbete med välrenomerade konsulter och utförare etablerats så processen med att få igenom bygglov och att bygga husen sker på absolut bästa sätt. Första projektet är redan startat i Altea.

Fina sjölägen till salu. Skapa ditt unika Rosshus nu!

På vackra Gällstaö, som är en del av Ekerö, har Ross i samarbete med tomtägaren rätten att erbjuda dig att förvärva ett underbart sjöläge för ditt nya Rosshus.
Fyra tomter finns tillgängliga och har inte presenterats på den officiella marknaden ännu. Fram till den 31 maj har Ross ensamrätt och vi vill med detta erbjudande göra dig uppmärksam på möjligheten.

I bifogad pdf kan du läsa mer om förutsättningarna.
Kontakta oss omgående om du är sugen på detta unika tillfälle.
Mail: Jan@ross.se

Villa White
Villa White
Villa Panorama
Villa Panorama

Ross arkitektur & design utökar nu vår unika design med ytterligare två nya modeller, Villa White och Villa Panorama. Villa White är ett samarbete mellan stjärnarkitekt Pål Ross och nya designspecialisten/arkitekten Ossian Tove. 

Först ute är magnifika Villa White som med sin djärva och storslagna design har fått många av våra medarbetare och testpersoner att snabbt jubla "Jag vill ha en!". Den omedelbara känslan är en viktig ingrediens i vår nya linje som alltid skall finnas i ett äkta Rosshus.

Villa Panorama är en vidareutveckling av en tidigare Rossmodell som nu fått en mindre dos av Ossians renderingsgener efter instruktioner och förädling av Pål. Ett stor litet hus som även det ger rätt känsla vid första anblicken.

Båda modellerna är under fortsatt bearbetning, men vill du säkra dig det första exemplaret är vi redo att sätta din personliga prägel på just ditt exemplar redan nu. Skriv in i intresseanmälan vilken modell du är intresserad av.

loading...

Över 80.000 personer besökte årets event och Ross var som tidigare officiell sponsor för denna prestigefyllda tävling och uppvisning av det bästa inom hästvärlden. Vårt pris i "Last man standing" är mycket uppskattat och vi ser fram till att allt fler hästägare inser värdet av unik och ledande arkitektur även till sina stallbyggnader och gårdar.

Arkiv

Senaste nyheter