top of page

FINANSIERING

24585451-BWZmG.jpg
24585446-wu0g0.jpg
LÄGG GRUNDEN TILL DITT DRÖMHUS

TILLSAMMANS MED ECSTER* ERBJUDER VI EN FÖRMÅNLIG FINANSIERING TILL PROJEKTERING AV DITT DRÖMBOENDE.
*Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken

Ross har identifierat att flera av våra blivande beställare skulle värdesätta möjligheten att kunna finansiera skapandet av de handlingar som skall ligga till grund för deras nya drömhus.

Banken vill se tänkt slutresultat innan de beviljar ett byggkreditiv. Detta skapar ett moment 22 som gör att eget kapital behöver frigöras. Ross erbjuder nu ett ytterst fördelaktigt alternativ som löser detta.

Med Ross finans kan du finansiera hela eller delar av projekteringsfasen - utan att behöva frigöra kapital från andra tillgångar. Det här är ett av marknadens mest konkurrenskraftiga lån utan kompletterande säkerhet. Ordna ett personligt möte med Ross så stödjer vi dig med hur du ansöker.

FINANSIERINGSVILLKOR
Lånet är flexibelt vilket innebär att du som kund kan extraamortera eller lösa lånet när du vill. Max lånebelopp är 500 000 kr med 120 månaders löptid varav de första 12 månaderna amorteringsfritt. Den rörliga räntan är för närvarande 3,95 % och en administrativ avgift på 49 kr/ månaden tillkommer. Även en uppläggningsavgift om 1% av lånebeloppet tillkommer (lägst 1900 kronor). Vid lån på 200 000 kr och 120 månader blir den effektiva räntan 4,83% och totalt belopp att betala 247 701 kr.

Fyll i intresseanmälan för finansiering här:

När du klickar på 'Skicka' godkänner du att Ross lagrar dina uppgifter.

Tack för din intresseanmälan för finansiering

bottom of page