top of page
© Pål Ross Villa Excellence Main Poster

VILLA EXCELLENCE

Byggnadsår: 2018

Designlinje: Exclusive Design. Classical Collection

Yta m2: 205

Ort: Danderyd

Övrigt material: Ägarna berättar själva

 

Villa Excellence ligger tryggt och noggrant placerad i sin hörntomt. En utmaning i detta projekt var att finna en lösning som gjorde det möjligt till privat utomhusvistelse i sydvästläge trots fastighetens exponerade läge. Från entréhallen når man husets stora sällskapsrum med sin dubbla takhöjd. Vid dess sida ligger matsalen och det generösa köket som utformats för att underlätta och inbjuda till samverkan kring matlagning. En stor öppen spis är centralt placerad så att elden kan upplevas från både vardagsrummet, matsalen och köket. 

Topp

Den mer privata ungdomsavdelningen består av ett sovrum med enskilda badrum samt ett gemensamt umgängesrum i fil mot husets vardagsrum. Ett badrum med spaavdelning kopplat till den sönderbända terrassen adderar lyx i vardagen.

Föräldrarnas sovrumssvit ligger med med direktanslutning till spaavdelningen.

Ett loft inrymmer ett spelrum och extra förvaring.

 

Villa Excellence byggs med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar, bergvärmepump, FTX med återvinning och filtrering av inkommande luft, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier, mm samt den höga finishen borgar för ett av områdets absolut exklusivaste livsmiljöer.

 

Detta är ett hem som till fullo lever upp till vårt måtto:

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page