top of page

VILLA ANNA & EMIL

BESKRIVNING

Byggnadsår: 2014
Designlinje: Exclusive design, Classical Collection
Yta m2: 176
Kund: Anna Haag & Emil Jönsson
Ort: Östersund

Övrigt material:

Anna & Emil berättar själva

"Nämen hej här bor vi!" Artikel i Aftonbladet Sport

Egna webben

En tydlig och stramt kulturförankrad detaljplan tillsammans med familjens önskemål gjorde just detta projekt extremt spännande och utmanande att lösa för Pål Ross. 

Tomten analyserades mycket noga för att tillvarataga dess speciella förutsättningar och den fantastiska utsikt som platsen erbjuder.
Djupintervjuer gjordes med både Emil och Anna för att fullt ut fatta helheten som önskades med detta nya livsrum. Båda beställarna är extremt aktiva inom skidåkning på elitnivå och har valt platsen för att få optimala förhållanden för sin träning. Samtidigt önskades en återhämtnings och privat sfär för deras gemensamma framtid med familj och vänner.

Huset ligger högt med en milsvid utsikt över sjö och fjällvärlden. Husets form skapar en insyns- och vind skyddad uteplats med ett trädäck i västläge. En pooldel sträcker sig ut från terrassen och ger fri tillgång till utsikten i syd. Planlösningen tillgodoser både mastersovrumsavdelning, barn- och gästavdelning samt stora samvaroytor med fantastisk utsikt.Husets väggar och bjälklag är platsgjutna. Vattenburen golvvärme i kombination med bergvärmepump och den välisolerade konstruktionen kommer att ge låga drifts-kostnader.

Live in a Work of Art ®

Topp
bottom of page