top of page
© Pål Ross Villa Ultimate Main Poster

VILLA ULTIMATE

Byggnadsår: 2017
Designlinje: Exclusive design, Contemporary Collection
Yta m2: 313
Ort: Sollentuna

Familjen önskade förnya sitt befintliga hus och träffade Ross för att samtala om möjligheterna för att få deras önskemål uppfyllda på bästa sätt. En stark längtan efter bättre funktioner, ökad yta, mindre underhåll och en tekniskt helt uppdaterad livsmiljö och energihushållning landade i ett gemensamt konstaterande "Vi river huset och bygger nytt"!

Namnet gav sig själv: Villa Ultimate!

Tomten analyserades mycket noga för att tillvarataga dess speciella förutsättningar och den fantastiska utsikt som platsen erbjuder.
Djupintervjuer gjordes med familjen för att fullt ut fatta helheten som önskades med detta nya livsrum. Detaljplanen var givetvis helt inläst så maximal utdelning kunde erbjudas till beställaren.

Topp

Vid presentationen fick Ross +10 poäng på en skala från 0 till 10 för vår lösning och design!
Det finns givetvis en hiss som tar dig helt från källarvåningen ända upp till husets takterrass. En garanti för att familjen aldrig behöver flytta på grund av nedsatt rörlighet. Ännu en av Ross unika sätt att skapa arkitektur och funktion till en helhet du aldrig vill lämna.

Husets väggar och bjälklag är platsgjutna. Vattenburen golvvärme i kombination med solceller, vattenmantlad kakelung, ackutank, bergvärmepump och den välisolerade konstruktionen kommer att ge mycket låga drifts-kostnader. 

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page