top of page

VILLA BLÅKLINT

Hustyp: LIMITED EDITION. Två plan + takterrass

Nettoarea m2: 146
Nödvändig byggrätt m2: 116
 

Villa Blåklint är en hemtrevlig villa på 150 kvadratmeter i två plan med tre sovrum och en rymlig takterrass. Villan har den rundade naturliga formen som är karaktäriserande för Ross-design och är byggd i hållbart allergivänligt kvalitésmaterial som inte släpper ut husets värme. Fasaden är vitputsad med skifferklädd sockel och taket är klätt med plåt.

Man kommer in i huset genom en stor välkommande dubbeldörr med sidoljus under ett skärmtak av glas. Innanför entrédörren samt i köket är golvet beklätt med skiffer som övergår i trägolv. Bottenvåningen har en stor öppen planlösning med vardagsrum som har öppet upp till taknock, ett svängt kök med köksö och matplats med flera terrassdörrar där man har nära till naturen utanför. På bottenvåningen finner man även två sovrum med inbyggda garderober, lämpliga till exempel för två barn samt ett handikappanpassat badrum.
 
När man går uppför trappan till ovanvåningen kommer man till en stor luftig inomhusbalkong som fungerar som bibliotek och kontor. Här har man utsikt över vardagsrummet och utgång mot takterrassen. Till vänster på ovanvåningen ligger ett mastersovrum med eget badrum och dressingroom. På denna våning finns även husets rum för klädvård.

Live in a Work of Art ®

Topp
bottom of page