top of page
Villa Stark.jpg

VILLA STARK

Hustyp: Limited Edition. Två plan, förberedd för hiss.
Nettoarea m2: 374
Nödvändig byggrätt m2: 273

Villa Stark är en modern, lyxig och generös villa som stortrivs på en sjötomt eller ett vackert utsiktsläge. Som namnet antyder är det en livsmiljö som har en stark positiv inverkan på ditt liv.

 

Här finns utrymme för den stora familjen, de stora bjudningarna och de stora upplevelserna samtidigt som plats finns för egen tid och avskildhet. Allt smakfullt och harmoniskt designat i en funktionell helhet som du kommer njuta av varje dag, året runt.

Topp

Huset möter dig med en tydlig och välkomnande famn som leder dig direkt in i en spännande upplevelse av ljus och rymd. Med sin dubbla takhöjd och stora glasade fasad mot utsikten blir du direkt glad av bara frihetskänslan. Inne och ute knyts ihop med flera utgångar till husets många uteplatser. Borgar för att snabbt kunna ta vara på sköna dagar och varma kvällar, ensam med en bok, eller tillsammans med familj och vänner för en middag ute i det fria.

 

Kök och vardagsrum är smidigt kopplade så de tillsammans bildar en stark helhet, men utan att förlora sin egen identitet. Från köket har du tillgång till en övertäckt terrass som erbjuder loungekänsla och utehäng oavsett väder.

 

Mastersovrum med direkt utgång till terrass via panoramafönster, eget walk in closet och stort badrum gör föräldrarna lyriska.  Barn och ev. övernattande gäster har placerats på övervåningen där ytterligare tre sovrum finns. Allt för att finna en fin balans för hela familjen.

 

Garaget är i detta hus är kopplat så du enkelt tar dig in i huset utan att behöva gå ut.

 

Villa Stark projekteras med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier och allt annat som ingår i receptet av ett äkta Ross-hus.

En hög finish borgar för ett av områdets absolut exklusivaste livsmiljöer och en fantastisk investering både vad gäller livskvalité och ekonomi.

 

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page