top of page
© Pål Ross Villa Västkusten Main Poster

VILLA VÄSTKUSTEN

Byggnadsår: 2022

Designlinje: Exclusive Design, Contemporary Collection

Yta m2: 590

Ort: Orust

Villa Kust ligger vackert och omsorgsfullt placerad på en tomt med västkustens storslående och starka utsikt som bästa vän. Här upplever man allt i sin yttersta form. Vädret, vinden, solen och oändlig havsutsikt. En plats och en beställare som kräver ett sammanhang som samspelar perfekt.

 

Ross antog utmaningen och kom tillsammans med vår kompetenta beställare fram till en design som speglar detta pusselspel perfekt. Med sin form som anknyter till rörelse, hav och segel uppnås en lätthet samtidigt som konstruktionen och materialval gör att byggnaden ser ut som den vuxit ur de klippor den står på.

Stabil, trygg och säker.

Topp
Mer text

Villa Kust välkomnar med en stram och klassisk entrésituation som tydligt visar dig vägen med sin välkomnande famn. Väl innanför dörrarna förändras känslan till överraskande och lekfull. Huset växer och öppnar upp mot den slående utsikten.

Stora panoramafönster, organiskt linjespel och varierande takhöjd skapar liv och ljus och bjuder in till både samvaro och egen tid, beroende på humör. Här finns plats till allt!

 

För att framtidssäkra ett långt liv i huset finns även en hiss strategiskt placerad som binder ihop samtliga våningsplan. Därmed säkerställs möjligheten att alltid ha access till hela huset oavsett ålder eller hälsa.

 

Villa Kust byggs med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar och bjälklag, gjutna trappor, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, dolda installationer, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier och en hög finish borgar för ett av områdets absolut exklusivaste livsmiljöer.

 

Kontakta oss redan idag om du också vill skapa en perfekt livsmiljö!

 

Live in a Work of Art ®

bottom of page