top of page

VILLA ZEN

Hustyp: LIMITED EDITION. Ett plan.

Nettoarea m2: 130 
Nödvändig byggrätt m2: 154 + 76 (skärmtak)
 

Villa Zen är en högkvalitativ livsmiljö i exklusiv design. Formspråket är dynamiskt och förmedlar en balanserad blandning av harmoni och lugn. 


Ytskikt och material är gedigna, smakfulla och varsamt utvalda för att uppnå yppersta kvalitet. En kombination av många kreativa lösningar och omsorgsfull utformning av detaljer leder fram till en sammanhållen inredning som andas harmoni och tidlöshet.

Entrén har en vänlig framtoning med mjuka former. Stengolv av bruten Offerdals skiffer och vitrappade väggar.

Topp
Mer text

Husets gemensamma ytor består av en öppen spännande planlösning med högt i tak, som i samspel med naturen erbjuder familj och vänner tillfälle till samvaro i en omgivning utöver det vanliga. Köket är centralt placerad fast ändå avskärmat för att inte visuellt störa vardagsrummet och matsalen. Matsalen är utformad för att ha en mycket starkt koppling till utomhus som förstärks ytterligare genom de tre franska fönsterdörrarna som kopplar samman utomhusmatplatsen till den inomhus.

 LED-belysning bidrar till en inbjudande atmosfär och definierar den svängda formen ut mot terrassen. Skärmtaket som omger tre sidor av bostaden erbjuder skydd för regn och sol.


Mastersovrummet har direkt access till terrassen samt ett privat badrum och klädkammare. Bostaden inrymmer ytterligare två sovrum disponerade så att de med fördel fungerar som arbetsrum för familjen med utflugna barn. Sovrummen delar ett gemensamt badrum. Samtliga bad och våtutrymmen har en lugn och harmonisk karaktär och färgskala.


Det finns förrådsutrymmen i form av vind över sovrumsavdelningen och tvättstugan. Därutöver även en tvättstuga omsorgsfullt utformad för bästa möjliga funktion.


Villa Zen har också de senaste innovationerna inom installationsteknologin och dess tak är utformade för att vara extra tacksamma att installera solpaneler på.

 

Ett intelligent styrsystem kontrollerar värme, ventilation, ljud, LED-belysning, bild, el och larm för att optimera nyttjande och sänka driftskostnader.

 

Live in a Work of Art ®

bottom of page