top of page

VILLA PANORAMA 2.0

Hustyp: Limited Edition. Ett plan. Finns med suterräng, garage och hiss.
Nettoarea m2: 181 ( som weekendhouse 120)
Nödvändig byggrätt m2: 198  (som weekendhouse 138)


Villa Panorama 2.0 är en fantastisk enplansbyggnad. Som dess namn antyder är huset skapat för att maximera nyttjandet av en utsikt.


Tack vare en aktiv formgivning av bostadsutrymmena och den välvda, glasade fasaden är upplevelsen av denna bostad mycket större än vad dess kvadratmetrar och därmed dess pris antyder.

Topp

Vill du bo i vackra Villa Panorama?

Nu kan du anmäla ditt intresse till detta drömhus. Bygglov har beviljats och entreprenör är klar att sätta igång. Fantastisk utsiktstomt på vackra Älvnäs, Ekerö, skapar guldkantad inramning till ditt nya liv.

Jag är intresserad. Kontakta mig!​​​​​​​

 

 

Här finner vi en vackert utformad entréhall med bra klädförvaring. Redan från entrén välkomnas dess besökare av siktlinjerna som leder blicken mot utsikten.

Det stora och harmoniska vardagsrummet har sin eldstad centralt placerad för att kunna uppleva elden samtidigt som utsikten avnjuts...

Köket är utformat för att erbjuda maximal arbetsyta och inbjuder till att samarbeta kring matlagningen. En köksö med bardisk erbjuder plats för både häll, ho och plats att baka. Matsalen ligger representativt mellan vardagsrummet och köket vid den glasade fasaden.

En föräldraavdelning med egen klädkammare och badrum erbjuder extra livskvalite och avskildhet i vardagen. Tre stora barnsovrum gör villa Panorama 2.0 till fantastiskt boende för både en barnfamilj och paret med utflugna barn som gärna skall erbjudas möjligheten att sova över när de är på besök.

Det finns givetvis även ett barnbadrum som fungerar som gästbadrum med elegant badkar samt en väl tilltagen och vacker tvättstuga. 

Välkomna att bli lyckliga ägare till ett exemplar av detta fantastiska livsmiljö. Det blir som vanligt ett begränsat antal av endast 12 exemplar av denna modell med ett inbördes avstånd på minst 10 kilometer.

En mindre version erbjuds som weekendhouse med en byggyta på 150 m2.

 

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page