top of page
© Pål Ross Villa Luna Exterior Main Poster.jpg

VILLA LUNA

Byggnadsår: 2006
Designlinje: Exclusive Design, Contemporary Collection

Yta m2: 270
Ort: Ekerö

Övrigt material: Ägarnas berättar själva

Högt beläget vid kanten av en brant sluttning hittar man villa Luna. Man möts där av husets lite slutna norrfasad, som ger de boende en önskad avskildhet mot grannar och besökare. Istället öppnar sig bostaden mot solsidan och den vidsträckta utsikten mot söder. Interiörens formmässig lekfullhet skymtar dock fram även mot ingångssidan, där ett lätt entréparti sveper besökaren in i entréhallen och vidare in i sällskapsrummen.

Topp

Köket, matplatsen och vardagsrummet med dubbel takhöjd, är sammanvävda rum som alla har kontakt med den stora södervända uteplatsen. Garaget är bekvämt integrerat med bostaden i markplan.


Övervåningens barnsovrums- och mastersovrums-avdelning länkas samman med en ljus, generös innebalkong, som är öppen mot våningen under och ger övervåningen en strålande utsikt över nejden.

 

Villan byggs givetvis med samma höga materialstandard och byggmetoder som resten av vår produktion; gjutna stommar, ingen spånplatta, vägghängda toaletter och allt annat som ingår i receptet av ett Ross-hus.

 

Övrigt:

Läs beställarens berättelse om projektet.

 

Objektfilm visar sitt säljvertyg för mäklare av exklusivare objekt. Filmen visar i huvudsak Villa Luna, men har klippts ihop med bilder från Villa Atrium 360. Målgruppen för filmen är mäklare, men vi visar den även här till höger.

 

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page