top of page
© Pål Ross Villa Skog & Hav Main Poster

VILLA SKOG & HAV

Byggnadsår: 2010

Designlinje: Exclusive Design, Classical Collection

Yta m2: 300

Ort: Sollentuna

 

På en kraftig suterräng placerades denna pärla perfekt för att samverka med de specifika förutsättningar som tomten erbjöd. Med sitt unika läge, sitt organiska volymspel och kraftfulla angöring utgör huset ett både mäktigt och elegant blickfång som välkomnar sina besökare med en tydlig entrésituation. Inbyggt garage för två bilar till höger, direkt kopplat till entrén, ger bekväm access till husets hjärta, den platsgjutna trappan, som leder upp till ljuset i de övriga våningarna.

 

På plan 1 slås du av den öppna planlösningen där kök, matsal, vardagsrum och bibliotek lekfullt skapar en fulländad helhet för familjens sociala vardag och fest.

Direkt kontakt och utgång från samtliga rum till en stor terrass och tillhörande pool ger enorma möjligheter att snabbt njuta av en stund i solen eller en middag ute.

Topp

Den vackra trappan lockar dig vidare uppåt till det övre planet. Här är det lugnare och inbjuder till vila och egen tid. Mastersovrum med tillhörande walk-in-closet och masterbad. Två sovrum till barnen på lagom avstånd och en TV lounge där de kan se sina favoritfilmer eller spela spel fulländar behovet av avskildhet när det behövs.

 

Villa Skog & Hav byggs med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar och bjälklag, gjutna trappor, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, dolda installationer, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier och en hög finish borgar för en absolut exklusiv livsmiljö.

 

Samspel med naturen och människorna som skall leva på platsen ger unika slut resultat!

 

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page