top of page

VILLA SKAGERN

Hustyp: LIMITED EDITION. Två plan
Nettoarea m2: 176
Nödvändig byggrätt m2: 145 + 5 (balkong)

Nyhet! Ross Finans

Villa Skagern är en vacker byggnad där det klassiska möter den Rossiska designen. Villan har en klassisk entrésida med en centrerad balkong på pelare som väderskydd över entrédörren, medans den motsatta fasaden är kurvad och omsluter terrassen. Husets cirkelformade byggnadsdel innehåller ett fantastiskt ljust kök med dubbel takhöjd, där en kökshalvö avskiljer matplatsen från matlagningen.

Topp

Mitt i huset tar det rymliga vardagsrummet plats och binder samma alla husets rum. Här finns en genomgående öppen eldstad och dubbel takhöjd upp till nock.
En trappa leder upp till inomhusbalkongen, där man har en fantastisk utsikt över vardagsrum, kök och ut över terrassen. Från inomhusbalkongen leder en dörr in till husets masteravdelning. Masteravdelningen består av ett mastersovrum med dörr ut till entréfasadens balkong, två fönsterförsedda dressingrum och ett masterbadrum med badkar och  dusch. Toaletten är placerad bakom en enskild dörr.

På entrévåningen finns en wc med dusch, två barnsovrum och ett gästrum kombinerat med kontor som kan nyttjas som ett tredje barnsovrum vid behov. Villan inhyser även en tvättstuga med groventré, ett förråd och ett teknikum. Teknikrummet nås utifrån så att servicepersonal enkelt kan serva maskinerna.

Villa Skagern är precis som övriga ROSS-villor projekterade med stabila platsgjutna stommar, inga miljöfarliga material som lämnar emissioner, uppvärmning genom värmeväxlare och bergvärme, intelligent el-system och dolda rördragningar.

 
Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page