top of page

VILLA ROXEN

Hustyp: LIMITED EDITION. Två plan med eller utan källare + takterrass

Utan källare:

Nettoarea m2: 174
Med källare:
Nettoarea m2: 256

Nödvändig byggrätt m2: 110 + 2 (balkong)

Nyhet! Ross Finans

 

Villa Roxen är ett ståtligt hus med en storlek och fint avvägda proportioner som lämpar sig för familjen med två barn. Med sina 177 kvm finns plats för alla att utvecklas och uppleva under många år.

Topp

Vid angöringen av entrén möts du av en välkomnande omfamning. De numera klassiska runda Rossformerna finns redan här som ett signum på vad detta hus kommer erbjuda. Väl inne fortsätter upplevelsen när husets hjärta, köket och vardagsrummet, tar emot med en stor öppen planlösning som upptar nästan hela entréplanet. Till höger ser man den mindre frukostavdelningen i "lusthusdelen", rakt fram matsalen och dess närhet till den stora terrassen, till vänster vardagsrummet och panoramafönstren som släpper in ett härligt ljusflöde. Geniala och genomtänkta accenter som trots den stora ytan skapar en intimitet i varje del av detta plan. Gästtoalett, teknik och tvättstuga finns givetvis strategiskt placerade vid entrén.


Access till den övre våningen sker via en mjukt rundad trappa som känns lätt och ljus tack vare det stora fönstret som följer med genom båda etagerna. Väl uppe möts du av ett allrum med plats för lek och social samvaro. Härifrån fördelas barnens 2 sovrum och föräldrarnas mastersovrum. Barnen har ett eget badrum och föräldrarna ett generöst masterbad ensuite med sovrummet. Garderober är naturlig placerade i varje rum och självklart inbyggda.


Fortsätter du trappan ytterligare en våning så kommer du via ett "glastorn" ut på husets takterrass där du helt avskiljt kan avnjuta sköna dagar och områdets utsikt.

Villa Roxen har klassiskt vitputsad fasad och tak klätt med plåt. Det föreskrivs med samma höga materialstandard och byggmetoder som vår övriga produktion.

 

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page