top of page
  • Skribentens bildRoss Arkitektur & Design

Resultatet över all förväntan

 

"En god slump förde mig till arkitekten Pål Ross. En välformulerad och annorlunda annons för Ross arkitektur & design väckte min nyfikenhet. På hemsidan formulerade Pål sin syn på arkitektur och jag kontaktade honom. Det blev ett lyckokast och några år senare var Villa Poesi resultatet av tillfälligheten.

Tomtmarken i södra Sverige, vilken jag ägt ett flertal år, lockade mig att bygga ett spännande hus. Jag önskade en villa med annorlunda design och funktion, som skulle göra det havsnära läget rättvisa.

Pål la ner stort arbete att skapa sig en bild av vem som skulle bo i huset, vilka behov och vilken personlighet huset ska spegla. Med Påls öppna sinne, kreativitet, skicklighet och lyhördhet blev resultatet över all förväntan.

Villa Poesi andas en vänlig öppenhet med dess mjuka former, ljus och rymd. Besökare använder ofta ord som harmoniskt, spännande, inspirerande, innovativt, originellt, trivsamt. Jag instämmer!

Det är en stor glädje att få bo i denna underbara miljö, en grogrund för Livslust. Tack Pål för din lyhördhet att skapa just det jag önskade och mer till – Villa Poesi."

Ägaren till Villa Poesi
Comments


bottom of page