top of page

VILLA WHITE

Byggnadsår: 2020

Hustyp: Limited Edition. Två plan

Nettoarea m2: 390

Nödvändig byggrätt m2: 426

Villa White är ett pågående samarbetsprojekt med vår medarbetare Ossian Tove. 

Projektet vänder sig till en familj med stort representationsbehov. Och gärna ett intresse i att spela musik. Då kommer vardagsrummets upphöjda nivå till fulländning med en flygel. Vardagsrummet har dubbel takhöjd och är mycket rymligt. Köket och matplatsen är dimensionerade för större sammankomster. Det stora överhänget av taket framför matsalen erbjuder skugga och skydd mot regn utomhus.

På entréplan finns även en hemmabio, bibliotek och en gästavdelning med eget badrum.

Andra våningen ligger mot byggnadens entrésida med en vacker föräldrar avdelning med egen klädkammare och badrum. Därutöver finns på detta plan två extra sovrumsavdelningar med egna badrum. 

Utemiljön är väsentlig för helheten och genom en noggrann anpassning till platsen är avsikten att länka samman byggnaden med dess omgivande natur på ett respektfullt och vacker sätt.

 

Villa White projekteras med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier och allt annat som ingår i receptet av ett Ross-hus. En hög finish borgar för ett av områdets absolut exklusivaste livsmiljöer och en fantastisk investering både vad gäller livskvalité och ekonomi.

 

Detta är ett hem som till fullo lever upp till vårt måtto:

Live in a Work of Art ®

Topp
bottom of page