Skärmklipp 2016-06-29 15.36.26

EXCLUSIVE DESIGN

Exclusive Design skapas i ETT unikT exemplar bara för er. max 10 per år.

VILLA MAGIC

VILLA ÖSTERSUND

VILLA DJURSHOLM

VILLA FALKBERGET

VILLA LUNA

SUNSET WATER HILL

VILLA POESI

VILLA NÄCKROSEN

VILLA ANNA & EMIL

VILLA DANMARK

VILLA TÄBY

VILLA NK

VILLA VÄLKOMMEN

VILLA ULTIMATE

VILLA BORGEN

VILLA ÄNTLIGEN

EXCLUSIVE DESIGN produceras i ett enda unikt exemplar som grundas i personliga djupgående intervjuer med er och en noggrann analys av er tomt och dess omgivning. Total frihet råder för att få det helt anpassat till era egna behov och smak. Pål Ross tar personligen hand om analys och designfasen och ateljén avsätter en månad i denna process.

När skissen är förädlad, presenterad och förankrad med er tar ateljéns skickliga arkitekter och ingenjörer vid med skapandet av bygglovshandlingar och projektering av marknadens noggrannaste arbetshandlingar och byggbeskrivningar.

 

Utöver direktkontakten med Pål Ross ingår alltid en dedikerad ingenjör eller arkitekt som följer projektets samtliga faser fram till färdig byggnad. Som kund hos Ross får ni kvalificerat och engagerat stöd med val av material och utrustning till ert kommande hem. Vi bistår med upphandling av projektet och introducerar en av våra samarbetsbyggfirmor som kan bygga på styrd totalentreprenad, eller så anlitar ni annan valfri byggfirma. Detta ger er full frihet och möjlighet att styra vem som skall bygga ditt nya hem och till vilket pris. EXCLUSIVE DESIGN signeras och byggs med den säkra och höga materialstandard och de ledande byggmetoder som kännetecknar våra projekt.

Vi erbjuder fri konsultation gällande era byggnadsbehov och önskemål i vår ateljé i Hertigarnas stall vid Drottningholms Slott, Stockholm. Inspireras gärna av vårt axplock av över 300 realiserade EXCLUSIVE DESIGN innan ni kommer till oss!

Ross Finans
Vi kan nu presentera ett nytt spännande samarbete för att underlätta för våra kunder att förverkliga sina husdrömmar. Konceptet går under benämningen Ross Finans. Avsikten är att kunna stödja våra kunder att finansiera hela eller delar av projekteringsfasen. 
Läs mer om erbjudandet här!
 

Varmt välkomna in i Ross exklusiva värld!