top of page

VILLA NACKA

Hustyp: Limited edition. Tre plan + takterrass

Nödvändig byggrätt m2: 120, höjd 8 m

Yta BTA m2: 357

Yta NTA m2: 307

 

Hitta en utmanande tomt med ett brant läge som alla menar är för svår att bygga på så har Ross villan som löser hela utmaningen. På köpet får du ett dynamiskt och spännande sammanhang som kommer väcka beundran hos alla som kommer på besök.

 

Villa Nacka tar elegant upp stora nivåskillnader och förvandlar dem till funktionella och vackra rum där du överallt kan njuta av den utsikt som erbjuds genom de stora glaspartierna.

 

Tydlig entrésituation välkomnar dig varmt hem varje dag. Väl inne så möts du omgående av den storslagna utsikten och hur vackert huset omfamnar den stora uteplatsen med tillhörande pool. På detta plan finner du den aktiva och sociala delen med stort halvmåneformat kök och tillhörande matsal. En centrerad eldstad sätter pricken över i och du kommer garanterat tillbringa många timmar här.

Topp

Vardagsrummet ligger lagom avskilt och med den cirkelformade designen och sina 25 kvadratmeter skapas en trygg och mysig känsla förstärkt av fönster från golv till tak.

 

På nedre plan ligger mastersviten med sovrum, dressingrum och stort badrum. Givetvis med stora glasade ytor för att fånga ljus och utsikt. Egen eldstad är inklusive för mysiga vinterkvällar. Här nere finns också vinkällaren och en stor hemmabio/gymavdelning.

 

Väljer vi att gå upp till övervåningen så erbjuds ytterligare sovrum och tillhörande badrum. En stor lounge binder ihop de två generösa takterrasserna, varav den ena är inglasad för maximalt nyttjande oavsett väder.

 

Villa Nacka byggs med samma höga materialstandard och ledande gjutna byggnadsteknik som resten av vår produktion. Gedigna materialval, gjutna stommar, bergvärmepump, FTX med återvinning och filtrering av inkommande luft, ingen spånplatta, vägghängda toaletter, intelligenta elsystem som styrs av förprogrammerade scenarier, mm samt den höga finishen borgar för ett av områdets absolut exklusivaste livsmiljöer.

 

Detta är ett hem som till fullo lever upp till vårt måtto:

Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page