top of page

VILLA LAGUNA

Hustyp: Limited Edition. Två plan + inomhuspool
Nettoarea m2: 296
Nödvändig byggrätt m2: 218 + 5 (skärmtak)

Nyhet! Ross Finans

Villa Laguna är ett härligt exempel på hur man kan utforma ett aktivt och exklusivt hem som interagerar med naturen. De mjuka, naturliga och harmoniska formerna skapar också en dynamisk och sund livsmiljö för husets lyckliga ägare. Det är ett hus där de klassiska formerna har blandats med moderna och innovativa detaljer, allt som gör det till en äkta Rossdesign.

Topp

Interiören i huset har en generös och öppen planlösning där förbindelsen med naturen blir extra tydlig tack vare sina stora fönster och många utgångar till terrassen. 

På entréplanet möter du de sociala funktioners där familj och vänner möts i vardagen. Här finner du bl.a en välkomnande entré, biosalong, ett gym och spa-avdelning.

Vardagsrummet har dubbel takhöjd och generösa fönsterpartier som gör det till en helt unik plats, full av ljus, fantastiska vyer och två öppna spisar som inbjuder dig att samlas med familj och vänner.

Köket, liksom resten av rummen är utformad för umgänge, både i små och stora sällskap. Givetvis i direkt access med vardagsrummet.

Det mest spektakulära med Villa Laguna är spa avdelning med sin jacuzzi, bastu och en uppvärmd pool. Rummet ligger smart placerat för maximal njutning för både kropp och själ. Här skapas ett nästan tropiskt mikroklimat, vilket funkar tack vare vår valda byggteknik, som inte låter våra hus ruttna eller mögla av fukt. En egen avfuktningsanläggning för zonen säkrar också ett hållbart användande på sikt. Stora välvda fönster runt hela poolen suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar en magisk plats att njuta av lugn och natur när som helst på året.

Övre plan rymmer den privata avdelningen. Här finns en generös mästeravdelning för föräldrarna och tre barnsovrum samt tvätt och kontor.

Naturligtvis, som i alla villor designade av Ross, har Villa Laguna de senaste innovationerna inom installationsteknologi. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkra ett högt värde och ett minimalt underhåll samtidigt som det ger förutsättningar till ett friskare liv.

 
Live in a Work of Art ®

Mer text
bottom of page